fr
en

  

Haesevoets : Metaalbewerking & Professionals in Material Handling

Nieuwe machines

3D Buizenplooien 

Op deze site presenteren we u een overzicht van onze uitgebreide productiemogelijkheden in buis en plaat materialen.

De productie van kleine en grote series omvat meer dan enkel metaalverwerking. Haesevoets nv kan putten uit meer dan 35 jaren ervaring in de metaalverwerkende toelevering, een geavanceerd machinepark en last but not least totale toewijding van een gespecialiseerd team medewerkers.

VACATURE

 

U kan uw gehele project aan ons team toevertrouwen gaande van CAD-ontwikkeling, het plooien van complexe buizen & profielen, perswerk, lasersnijden van platen en buizen, het CNC frezen van HD kunststoffen aan hoge snelheid, automatisch lassen tot zelfs het maken van pers- en plooimatrijzen.  Het eindproduct kan daarbij al of niet geassembleerd zijn, met of zonder oppervlaktebehandeling.

Dit betekent dat u slecht 1 partner nodig heeft om met een hoog kwaliteitsniveau en een maximum aan efficiëntie uw totaal-oplossing te bereiken.

 

Onze producten worden in een brede range van diverse sectoren afgezet, zoals : automobiel-industrie (1st- & 2nd tier), voedings- & landbouwindustrie, hoogtewerkers en boomliften, interieurdelen voor spoorweg-wagons, milieustraten, all-round constructies,…
Ons doel is om een leidende positie in te nemen in de ontwikkeling en productie van 'material handling' systemen: transportrekken op maat voor vervoer en stockagefaciliteiten: Haesevoets nv , Professionals in Material Handling systems.